Etkinlikler / Duyurular

Adalet Meslek Yüksek Okulu ikinci sınıf öğrencileri Yargı Örgütü dersinin pratik çalışması olarak Mahkeme salonunda yapıldı

• Dersler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyen öğrenciler, dersler linki altında ders planı linkini tıklayarak iki yıl boyunca alacakları tüm dersleri görebilirler. Ders planında bulunan derslerin kodları tıklanırsa bu dersin hangi hoca tarafından verildiği, dersin amacı ve öğrenim çıktıları, kullanılacak kitaplar ve kaynaklar, her bir hafta işlenecek konular ve benzeri birçok bilgiye erişilebilir. Bu bilgilerin yeterli görülmediği hallerde, ilgili öğretim elemanına mail yoluyla ulaşılarak merak edilen hususlar sorulabilir. Öğretim elemanlarının mail adresleri ve eserleri akademik kadro linki altında bulunan listede, ilgili öğretim üyesinin üzeri tıklanarak görülebilir.
  • Ders programlarını görmek isteyen öğrenciler, dersler linki altında ders programı linkini tıklayarak son dönemin ders programını Word formatında indirebilir ve görebilirler. Burada tüm derslerin hocaları, derslerin hangi saatlerde hangi sınıflarda yapılacağı bulunmaktadır.
  • Üniversitemize kayıt olan öğrencilerimizin kendilerine atanan isim.soyadı@khas.edu.tr formatındaki elektronik postalarını takip etmeleri ve burada yazan yönlendirmeler uyarınca ders kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Elektronik posta adresine khas.edu.tr üzerinden ulaşılabilir. Kullanıcı adı noktasız şekilde yazılan üniversite numarasıdır; şifre ise sifre.khas.edu.tr adresi üzerinde alınmaktadır.
  • Üniversitemize kayıt olan öğrencilerimizin ders kaydını gerçekleştirebilmeleri için elektronik posta adreslerine gelen yönlendirmeleri takip ederek sparks.khas.edu.tr üzerinden kayıt yenileme ve ders kaydı işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
  • Ek yerleştirme ile Okulumuza kaydolmayı düşünen öğrenci adayları genellikle Eylül ayının son haftalarında ÖSYM tarafından yayınlanan Ek Yerleştirme Kılavuzu'nu takip ederek 29 Eylül 3 Ekim tarihleri arasında Okulumuza kaydolabilirler.